FILMSZÍNÉSZ KÉPZÉS

Osztályvezetők: Török-Illyés Orsolya, Stork Natasa, Szilágyi Gábor

Oktatók: információ május végén

A Freeszfe kísérleti jelleggel induló, egy éves  képzésének célja a mai kor filmes igényeihez igazított elméleti és gyakorlati felkészítés, amely a hagyományos, színpad-orientált színész képzéssel szemben a kamerával való munka felől közelít, és  az ehhez tartozó készségek fejlesztését célozza.

A tanterv követi a filmes alkotómunka teljes folyamatát,  a színészi  szempontból lényeges fázisok  gyakorlati kibontásával.

A képzés során lehetőséget biztosítunk számos elismert film- és sorozat-rendező, színész, casting-director munkamódszerének megismerésére workshopok, kurzusok formájában.

Nagy hangsúlyt fektetünk a kézzelfogható, praktikus  gyakorlatra, mely leginkább a forgató stábbal  (operatőr, hangmérnök, rendezőasszisztens stb.) való munkát jelenti, egy, a hallgatókkal közösen fejlesztett, a teljes tanévet kitöltő mozgóképes projektben.

 

KIKET VÁRUNK?

KIK NE JELENTKEZZENEK?

Akit érdekel a színészet filmes megközelítése, és egy évet erre szeretne szánni.

Aki különböző okok miatt nem tudja vállalni, hogy ezt az évet ezzel tölti.

KÉPZÉS INDULÁSA: 2023. október

KÉPZÉS VÉGE: 2024. december

Bővebb információk május végén.

Felvételik augusztusban.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2023. JÚLIUS 30. ÉJFÉL

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK A FREESZFE KÉPZÉSEIRŐL:

Képzéseink a felnőttképzési törvény hatálya alatt valósulnak meg. A Freeszfe Egyesület felnőttképzési száma: B/2021/001498

A képzés elvégzése után a hallgatók Tanúsítványt kapnak. Nem diplomás képzés!

A képzés idejére kollégiumot tudunk biztosítani.

A tandíjat vagy félévente tudják befizetni, vagy havi részletekben. Részletfizetésre más konstrukciókban is van lehetőség. A sikeres felvételi után hallgatói szerződést kötünk, amiben a hallgató kötelezettséget vállal a tandíj kifizetésére.