KEDVES ISTEN

Kedves Isten!

Néha kicsit egyedül érzem magam. Hiányzol, mert szerintem nem hiszek benned. Azt gondolom, hogy tök jó lenne, ha hinnék, mert akkor lenne valamim. Furcsa, hogy beszélek hozzád, mert hogy ugye nem hiszek benned igazán, de ha létezel, akkor ne haragudj, hogy ezt mondom. 

De amúgy meg nem az van, hogy azért nem hiszek benned, mert valaki másban hiszek, nem, én senkiben nem hiszek és semmiben. Ha 11:11 vagy 22:22 vagy 00:00 van, amikor az órára nézek akkor azért kívánok, meg amikor koccintunk és néha hátra lépek hármat, ha átmegy előttem egy fekete macska, de csak akkor, ha nincs más az utcában. De tudod nem is az, hogy ezekben hiszek csak megadom az esélyt, mert ha ez mind igaz és én soha nem foglalkoztam vele, akkor gondolj bele, hogy hogy rábasztam, már bocsánat.

Üdv,

Maja

Játszák: Juhász Maja és Viktor Balázs

Alkotók: Gaál Anna, Juhász Maja, Viktor Balázs

Mentor: Kárpáti Péter

Külön köszönet: Kárpáti Péter, Tarnóczi Jakab, Tárnoki Márk, Fekete Ádám, Walters Lili, Cseri Hanna, Somló Dávid, L. Nagy Attila, Horkay Barnabás, Ladányi Jancsó Jákob, Grecsó Zoltán, Fábián Péter, Frenák Pál, Duda Éva, Horváth Csaba, Henri Gonzo, Linczényi Márkó, Ascher Tamás, Schiling Árpád, Fodor Tamás, Góbi Rita, Szikszai Rémusz, Nóvé Soma, Zsótér Sándor, Czirák Ádám, Fodor Orsolya, Csikkes Csajok, Hajós András, Kulcsár Viktória, Tarr Béla, Barda Bea, Kelemen Márta, Sodró Eliza, Alberti Zsófia, Benyák András, Ivan and the Parazols, Hunyada Máté, Bartha Bendegúz, Pintér Béla, Bezerédi Bendegúz, Zsámbéki Gábor, Molnár G. Nóri, Hód Adrienn, Stefanovics Angéla, Viktorné Gyöngy Virág, Nagy Mari, Forrás Péter, Forgács Péter, Téri Gáspár

Az előadást szünet nélkül játsszuk, hossza 75 perc

Az előadáson a részvétel ingyenes és regisztrációhoz kötött. Az adománydobozba helyezett összeget az előadás továbbjátszására, és az alkotók munkájának támogatására fordítjuk.

Helyszín: Jurányi Ház, “A” lépcsőház, 3. emelet, Titkos terem.

AKTUÁLIS ELŐADÁSOK:

május 14. kedd, 20 óra

május 17. péntek, 20 óra