TÁMOGASD A FREESZFE KÜLDETÉSÉT!

(fotó: Fuchs Máté)

Mire fordítjuk a támogatásodat?

Aktuális munkáinkat, akcióinkat a Facebook oldalunkon találod, de álljon itt néhány számszerű példa, hogy milyen sokat jelent az adományod számunkra:

3000 Ft-ból egy tanterem egy havi villanyszámláját, havi, rendszeres támogatásként érkező 3000 Ft-ból pedig egy tanterem egész tanévnyi villanyszámláját ki tudjuk fizetni!

6.000 Ft-ból meg tudunk tartani egy filmtörténet órát, havi, rendszeres 6000 Ft-ból pedig egy teljes tanévnyi filmtörténet kurzust!

12.000 Ft-ból meg tudunk oldani egy jelmezt egy vizsgaelőadáshoz, de havi 12.000 Ft-ból meg tudjuk venni egy teljes színházi előadás jelmezeit!

18.000 Ft egy kamera bérlése egy alkalomra, de ha havi 18.000 Ft-ot adományozol, év végén saját kamerát is tudunk venni!

24.000 Ft egy külföldi vendégelőadó szállásköltsége egy éjszakára, de ha sokan adományoznak havi 24.000 Ft-ot, tartós nemzetközi kapcsolatokat tudunk építeni!

Miért van szükség a támogatásodra?

A Freeszfe független alkotóműhelyének megalapítását és működtetését az első egy évben a kezdeti adományokból, szívességekből, valamint úgy oldottuk meg, hogy az oktatók, a munkatársak és a hallgatók is éjjel-nappal, fizetés nélkül dolgoztak. Ez azonban hosszú távon nem fenntartható: a jövő tervezhetősége, a Freeszfe fennmaradása érdekében rendszeres bevételekre van szükségünk, hogy fizetni tudjuk többek között a rezsit, az oktatáshoz és alkotáshoz szükséges eszközöket, a diákok vizsgaelőadásainak és filmjeinek gyártási költségeit. Így, bár egy egyszeri támogatás is nagy segítség, kérjük, ha teheted, válj rendszeres támogatónkká!